Cena isporuke

  • Za porudžbine čija je vrednost preko 15.000,00 RSD isporuka je besplatna.
  • Za porudžbine čija je vrednost ispod 15.000,00 RSD troškove isporuke snosi kupac i oni iznose 500,00 RSD.
  • Online poručena roba može biti preuzeta besplatno, po dogovoru sa referentom prodaje, u prostorijama preduzeća Cosmos T&S d.o.o., Filipa Višnjića 33b, 11080 Zemun.

Isporuka & preuzimanje robe

  • Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se putem kurirske službe.
  • Isporuke robe se vrše radnim danima do 17h (kurirska služba City Express).

U zavisnosti od trenutne raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 5 radna dana, na teritoriji Republike Srbije.

Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke, a o svemu ce Vas informisati naš referent prodaje.

Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.

SVI PROIZVODI IZ ONLINE PONUDE DOSTUPNI SU ZA PORUČIVANJE, A AKO PAK NEKI MODEL NIJE, MOŽEMO VAM PONUDITI ZAMENSKI MODEL SLIČNIH ILI ISTIH KARAKTERISTIKA!

Pregled pošiljke i reklamacija

Ukoliko ste dobili paket i po otvaranju zaključili da je proizvod oštećen, Molimo Vas da ODMAH, a najkasnije 24H od trenutka prijema pozovete kurirsku službu, koja Vam je isporučila paket i obavestite ih da je paket oštećen. Kurir će uraditi zapisnik o oštećenju i preuzeti oštećeni paket. Po prijemu paketa Cosmos T&S d.o.o., će Vam poslati novi/neoštećen proizvod.

Odbijanje isporuke ili otkazivanje narudžbine

U slučaju odbijanja prijema pošiljke iz bilo kog razloga ili otkazivanja narudžbine po već obavljenoj pošiljci, Cosmos T&S d.o.o. zadržava pravo da pri sledećoj narudžbini kupca, traži avansnu uplatu pre pripreme porudžbine.

Povraćaj robe

Prilikom vraćanja proizvoda, koji mora biti zapakovan po propisu kurirskih službi, neophodno je da se proizvod vrati u istom stanju kakav je stigao kod kupca (bez ikakvih tragova korišćenja i oštećenja), sa svom pratećom dokumentacijom i dodatnim elementima ili opremom koju ste dobili (račun, garancija, uputstvo, itd).

Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.

Kupac pre zamene robe popunjava Obrazac za jednostrani raskid Ugovora na daljinu i isti šalje sa proizvodom koji se vraća. Po prijemu robe u skladu sa željom kupca Cosmos T&S d.o.o., će Vam vratiti novac na tekući račun ili zameniti za drugi. Troškove povrata robe, u slučaju odustanka od kupovine, zamene ili reklamacije, snosi kupac.

Ograničenja isporuke robe

  • Isporuka robe vrši se isključivona teritoriji Republike Srbije bez KiM.
  • Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Dodatne informacije

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj +381 11 406 9779 ili putem forme na strani Kontakt. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. Poručivanjem dajete saglasnost za kontakt kroz sve raspoložive kanale komunikacije na osnovu podataka koje ste ostavili, dok se drugačije ne izjasnite, što se može uraditi u bilo kom momentu.

+381 11 406 9779